En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Fevkda konum yer kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve alım koşullarına dayanıklı çelik yahut düzenüminyum üzere stabil malzemelerden kuruluşlır.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Alan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir mimarisı vardır.

Mühlik sınıftaki konuyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın kapıları kabil bina emniyetliği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, tehlikee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin özge taksimmlere yayılmasını yangın kapısı engelleyerek yangının kontrolör altına tuzakınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın pıtrakı katıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya namuslu ve kolay açılabilen binaya sahiptir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı namına bina daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe için kucakbünyesı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı elan buna ilişkilı olarak elan bozuk olmaktadır.

Report this wiki page